Vanliga frågor innan köp

Fungerar era produkter till min pump?
Våra produkter fungerar för de mest populära Berg, Luft/Vatten och frånlufvatten pumparna. Vi stödljer inte luft/(luft pumpar.
Använd produktutforskaren för ase ifall vi stödjer just din pump och hör av dig till oss om du är osäker.

Fungerar H60 till min hemautomation?
H60 integrerar värmepumpar mot alla hemautomationsystem eller egenutvecklade lösningar som antingen stödjer produkollen MQTT, RestAPI eller ModbusTCP. För HomeAssitant har vi mest utvecklade installationguider och för Athome Homey Pro har vi en App utvecklad.
Läs vår produktdokumenation för H60 för att se hur en installation utförs och vilka möjligheter som det ger.

Hur kan man styra pumpen?
H60 kommunicerar direkt med pumpens reglersystem och beroende på pump kan man styra olika parametrar. Gemensamt för alla är värmeinställningar såsom innetemp och kurva. Sedan har de flesta även varmvattentemp inställningar. Vi har även lagt till bra parametrar för energistyrning och blockering av förbrukare i pumpen. Detta för att kunna blocka tex. tillskott via extern styrning (hemautomation). OBS notera att IVT490 (Rego400) inte kan styras, endast avläsning av driftsinfo.

Vad exakt ingår vid ett köp av H60?
* Själva H60 enheten med intsallationsmanual
* En anslutningskabel specifik för din värmepump med installationsmanual
* För vissa modeller (Thermia t.ex.) ingår en nätdel.
* Windowsprogramvaran StatLink (laddas ner) för lokal loggning och styrning via dator (kommunicerar via nätverket mort H60)
* Fyra veckors prova-på abonnemang för Onlinetjänsten (obs. online-tjänst är valfritt)